Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγιναν τα ξημερώματα τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, ισραηλινών συμφερόντων, στον Πειραιά.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., περίπου στις 01:45, άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου και τοποθέτησαν γκαζάκια, ενώ πέταξαν και τρικάκια στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, που βρίσκεται στην οδό Κάστορος 55.
Από την ανάφλεξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον υαλοπίνακα της ναυτιλιακής εταιρείας, ενώ η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή έξι ατόμων, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα αργότερα, αφέθηκαν ελεύθερα.
Σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας