Στη συμπεριφορά του τέως προπονητή του, Τιμούρ Κετσπάγια, απέναντι στους ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκε ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον. Σε συνέντευξη που έδωσε σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του (Expressen), ο Γιόχανσον αποκάλυψε ότι τα ξεσπάσματα του Γεωργιανού αποτελούσαν ένα μόνιμο φαινόμενο μέσα στα αποδυτήρια, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την ομάδα.
«Όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε, εκνευριζόταν... Αυτό το φαινόμενο ήταν μόνιμο. Δεν ήταν κάτι απρόσμενο όταν πηγαίναμε στα αποδυτήρια και τα πράγματα δεν είχαν πάει καλά, να υπάρχει κάποιο ξέσπασμα με κάθε τρόπο. Άλλοι προπονητές έχουν πιο χαλαρό στυλ. Σε μένα δεν είχε αναφερθεί προσωπικά, αλλά συνέβη να φωνάζει σε παίκτες με τους οποίους δεν ήταν ικανοποιημένος».
Ωστόσο, ο διεθνής Σουηδός μέσος της ΑΕΚ δεν θεωρεί πως τα ξεσπάσματα του προπονητή του, τον οδήγησαν στην έξοδο: «Δεν θα πω ότι ήταν αυτός ο λόγος. Τα αποτέλεσμα δεν ήρθαν όπως θα τα θέλαμε και νομίζω ότι αυτό ήταν το λογικό συμπέρασμα για τον λόγο που έφυγε».
Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο καλή στα αποδυτήρια όταν η ομάδα χάνει («είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να πεις ότι περνάει απαρατήρητη. Το βιώνεις μέσα από κουβέντες που έχεις με ανθρώπους και ο καθένας έχει και από μια άποψη»), ενώ, αναφερόμενος στις συχνές αλλαγές στον πάγκο της ΑΕΚ δήλωσε πως «ήταν λίγο χαοτικά με τις τόσες αλλαγές προπονητών... δεν ήταν κάτι ωραίο», για να συμπληρώσει πως έχει εμπιστοσύνη στον σημερινό τεχνικό της ομάδας, Μοράις.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας