Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Στις τελευταίες συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον ατζέντη του παίκτη, βρέθηκε πρόσφορο έδαφος για συμφωνία, παρ’ ότι ο Αργεντινός επιθετικός έχει προτάσεις και από την Ιταλία.
Οι «πράσινοι» έκαναν νέα προσφορά στην Αρχεντίνος Τζούνιορς (250.000 ευρώ συν άλλα 50.000 ως μπόνους) και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα κλείσει σύντομα, καθώς ο Στραματσόνι θέλει άμεσα μια εναλλακτική λύση στην κορυφή της επίθεσης, όπου μοναδική επιλογή είναι ο Μάρκους Μπεργκ.
Αν όλα πάνε καλά, ο Ρινάλντι ίσως δηλωθεί και στη λίστα της UEFA για τα ματς με την ΑΪΚ, παρ’ ότι θεωρείται δεδομένο πως θα είναι διαθέσιμος μόνο για τη ρεβάνς της 4ης Αυγούστου.
Το «τριφύλλι» δήλωσε 23 παίκτες και εκτός έμεινε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, διότι η ομάδα δεν είχε να... παρουσιάσει οκτώ «γηγενείς», χάνοντας έτσι το δικαίωμα να έχει 25άδα.
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ έχει μεγαλώσει στη Γερμανία και, παρά την ελληνική καταγωγή του, δεν είναι ποδοσφαιριστής που από τα 15 ώς τα 21 αγωνίστηκε στη χώρα μας.
Ετσι, πέρα από τους Στιλ - Κοτσόλη, είναι πιθανό να δηλωθεί ο 17χρονος Ξενόπουλος. Κάθε σύλλογος που συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ, έχει δικαίωμα για μία προσθήκη ή αλλαγή στη λίστα μέχρι την Τετάρτη το βράδυ.
Αλλα μεταγραφικά μέτωπα δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, καθώς το βάρος έχει πέσει στην προετοιμασία για τα παιχνίδια με τους Σουηδούς.
Οι «πράσινοι» δεν ασχολούνται με την υπόθεση του Ιάπωνα τερματοφύλακα Καβασίμα, που είναι αρκετά ακριβός, ενώ θα παρατήσουν και την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, αν ισχύει κροατικό δημοσίευμα που «κοστολογεί» τον διεθνή στόπερ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ δύο εκατομμύρια ευρώ.
Η ΑΪΚ εντυπωσίασε χθες, καθώς στο τοπικό ντέρμπι με τη Χάμαρμπι επικράτησε εκτός έδρας με 3-0.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας