Αθήνα, 19°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
20.7° 17.8°
2 BF
76%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
22.8° 19.8°
2 BF
58%
Πάτρα
Αραιές νεφώσεις
20°C
21.0° 18.3°
2 BF
69%
Ιωάννινα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
3 BF
63%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
22°C
21.9° 21.9°
3 BF
56%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
20.9° 20.9°
0 BF
68%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
16.4° 16.4°
3 BF
48%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.1° 21.1°
1 BF
65%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
21°C
20.8° 19.4°
4 BF
68%
Μυτιλήνη
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.3° 18.2°
1 BF
59%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.1° 19.1°
3 BF
62%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.7° 17.7°
3 BF
77%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
20.9° 19.8°
4 BF
73%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
21.8° 21.8°
2 BF
55%
Λαμία
Σποραδικές νεφώσεις
22°C
24.0° 18.9°
2 BF
52%
Ρόδος
Αραιές νεφώσεις
19°C
19.3° 19.3°
2 BF
81%
Χαλκίδα
Αραιές νεφώσεις
20°C
20.0° 20.0°
2 BF
52%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
19.4° 18.3°
3 BF
75%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
22°C
22.2° 22.2°
2 BF
60%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.0° 18.0°
2 BF
58%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
real-vinicius
AP Photo/Manu Fernandez

Επιμένουν οι Σαουδάραβες: «Θέμα χρόνου η απόκτηση του Βινίσιους»

Επαναφέρουν την αστρονομική πρόταση τού ενός δισ. ευρώ για την απόκτηση του «Βίνι».

Το περασμένο καλοκαίρι Ρεάλ Μαδρίτης και Βινίσιους απέρριψαν τη μεγαλύτερη πρόταση στην Ιστορία του ποδοσφαίρου. Η συγκεκριμένη πρόταση αφορούσε 300 εκατ. ευρώ για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κοντά στο ένα δισεκατομμύριο για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τόσο όμως ο Βινίσιους Τζούνιορ όσο και η ομάδα της Μαδρίτης αρνήθηκαν και δεν άφησαν καμία επιλογή διαπραγμάτευσης με την Αλ Αχλί από τη Σαουδική Αραβία.

Οι Σαουδάραβες, όμως, δεν το βάζουν κάτω και επαναφέρουν την αστρονομική πρόταση για την απόκτηση του «Βίνι» με τον επικεφαλής της «Saudi Pro League», Ομάρ Μουργκαμπέλ, να δηλώνει στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca» πως είναι απλά θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της ακριβότερης μεταγραφής στην Ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Η απόκτηση του Βινίσιους δεν είναι όνειρο για εμάς, αλλά απλά θέμα χρόνου και διαπραγματεύσων», δήλωσε με σιγουριά ο Σαουδάραβας παράγοντας, ο οποίος τόνισε πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αργά ή γρήγορα θ' ακολουθήσει το παράδειγμα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά: «Ποιος θα πίστευε πως θα παίρναμε παίκτες όπως ο Κριστιάνο και ο Μπενζεμά; Κανείς. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Βινίσιους. Αργά ή γρήγορα θα παίξει στο πρωτάθλημα μας.»

Η μεταγραφή αυτή εάν ολοκληρωθεί, θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, που η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δημιουργήσει πληρώνοντας 222 εκατ. ευρώ για την ρήτρα του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα το 2017. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη εφημερίδα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά μπορεί κάποια στιγμή ν' αλλάξει γνώμη από την επιμονή και τα εκατοντάδες εκατ. ευρώ της σαουδαραβικής λίγκας. 

Ο Βινίσιους από την πλευρά του έχει επανειλημμένα τονίσει ότι αισθάνεται καλά στη Μαδρίτη και ότι θέλει να παίξει και τα επόμενα χρόνια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Σημαντικός παράγοντας είναι ότι το συμβόλαιό του ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με ρήτρα εξαγοράς στο ένα δισ. ευρώ. «Το πρωτάθλημα μας είναι αυτή τη στιγμή το κορυφαίο στην Ασία και στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να γίνει ένα από τα δέκα καλύτερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», τόνισε σχετικά ο Μουργκαμπέλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιμένουν οι Σαουδάραβες: «Θέμα χρόνου η απόκτηση του Βινίσιους»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας