«Αγκάθι» παραμένει για οκτώ ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας η μη εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης για την επόμενη χρονιά.
Οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος έχουν ήδη συμφωνήσει με το συνδρομητικό κανάλι της Nova (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος, Λάρισα, Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα), ωστόσο οι άλλες μισές παραμένουν άστεγες.
Πρόκειται για τους Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Λαμία, Κέρκυρα, Πλατανιά, Απόλλωνα Σμύρνης και Ξάνθη.
Στη χθεσινή συνάντηση, στα γραφεία της λίγκας, αναφορικά με το θέμα, οι επτά από τις οκτώ συμφώνησαν να πορευτούν μαζί σε ό,τι έχει να κάνει με τις επικείμενες διαπραγματεύσεις τόσο με τη Nova όσο και με την ΕΡΤ.
Η ΠΑΕ που διαφοροποιήθηκε ήταν η Ξάνθη. Αποφασίστηκε η σύσταση μιας επιτροπής η οποία θα αναλάβει να φέρει εις πέρας την αποστολή των συζητήσεων, ενώ στη σύσκεψη παρευρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης.
Παράλληλα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον ΟΦΗ (πρόκειται να προβιβαστεί στη Σούπερ Λίγκα μαζί με τον Αρη), ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο εγχείρημα.
Η επιτροπή που... εξουσιοδοτήθηκε να προχωρήσει στις επαφές με Nova και ΕΡΤ αποτελείται από τους Αλαφούζο (Παναθηναϊκός), Σπανό (Ατρόμητος), Καρυπίδη (Αρης) και Μονεμβασιώτη (Απόλλων).
Μάλιστα, οι «άστεγες» ΠΑΕ, όπως πριν από λίγες ημέρες, έτσι και χθες «απείλησαν» ότι αν δεν βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, δεν θα υπογράψουν την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, κάτι που θα οδηγήσει στη μη διεξαγωγή του!
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας