Πλώρη για τα play off της Euroleague βάζει ο Παναθηναίκός ο οποίος «υπέταξε» και τη Φενέρμπαχτσε μέσα στο ΟΑΚΑ και... ανοίγει την όρεξη στους οπαδούς του. Αποθέωση για τον μεγάλο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επέστρεψε για τρίτη φορά στο Μαρούσι ως αντίπαλος.
Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση και υποχρέωσαν τη Φενερ στην πρώτη της ήττα με 76-71.
«Πύργος» ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ουσία και θέαμα συνδύασε στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση ο Ελιοτ Ουίλιαμς με 14 πόντους (σημείωσε τους 4 τελευταίους πόντους των «πρασίνων»).
Ο Κούζμιτς μάζεψε 8 ριμπάουντ, ο Διαμαντίδης μοίρασε 7 ασίστ, ο Φώτσης πέτυχε τρίποντο ψυχολογίας στα τελευταία λεπτά, ενώ Καλάθης, Φελντέιν και Γκιστ είχαν σημαντική προσφορά επίσης.
Η 4η διαδοχική νίκη και 5η συνολικά σε αυτή τη φάση επιτρέπει στους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς να ελπίζουν σε παρουσία στις πρώτες δύο θέσεις που εξασφαλίζουν πλεονέκτημα στα πλέι οφ.
Με 19 πόντους ο Εκπε Ούντο και 16 ο Μπόμπι Ντίξον (μείωσε με τρίποντο σε 72-71) ήταν οι κορυφαίοι της τουρκικής ομάδας.
Δεκάλεπτα: 15-20, 36-36, 55-53, 76-71
Παναθηναϊκός: Χέινς 6, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς, Φώτσης 6, Ραντούλιτσα 13 (5ρ.), Φελντέιν 8, Διαμαντίδης 6 (7 ασίστ), Γκιστ 8, Καλάθης 9, Παπαγιάννης, Κούζμιτς 6 (8ρ.), Ουίλιαμς 14 (4/12 σουτ)
Φενέρμπαχτσε: Χίκμαν, Χερσέκ, Ούντο 19 (7/12 δίποντα, 7ρ.), Μαχμούτογλου 6, Μπογκντάνοβιτς 9, Βέσελι 12 (7ρ.), Κάλινιτς 2, Ντίξον 16, Ντατόμε 7
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας