Επειτα από δύο σερί εντός έδρας νίκες, ο Ολυμπιακός (2-1) επιστρέφει στην Πόλη, εκεί όπου στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε. Απόψε (20.30, NS Prime) θα αντιμετωπίσει την Εφές (1-2), η οποία προέρχεται από ήττα -στο καλάθι- από τη Μακάμπι. Για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκος και Μιλουτίνοφ, οι οποίοι όμως είναι σε τροχιά επιστροφής. Μάλιστα, πυροδοτήθηκαν ξανά σενάρια για την πιθανότητα δανεισμού του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, με τη λογική ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα γεμίσουν με τόσους ψηλούς που θα προκαλέσουν... μποτιλιάρισμα.
«Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι η Εφές έχει πάρα πολύ ταλέντο. Αν δείτε τις προσθήκες και τη δυναμική που έχει στο ρόστερ της, θα διαπιστώσετε ότι έχει τρεις πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Πολλοί απ’ αυτούς έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα και έχουν μεγάλη εμπειρία. Επίσης ξέρουν ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αύριο, γιατί προέρχονται από δύο ήττες. Μιλάμε για μια ομάδα με πολύ ταλέντο και θεωρώ ότι θα είναι στους ισχυρούς διεκδικητές του Final Four» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».
Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι στο αυριανό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της GBL θα αποσύρει τη φανέλα του αείμνηστου παίκτη και προπονητή του, Μάκη Δενδρινού.
Το Μαρούσι είναι ο επόμενος σταθμός του Λευτέρη Μαντζούκα (21, 2,07). Μετά τον Αρη, ο Παναθηναϊκός τον δάνεισε στην ομάδα των βορείων προαστίων.
Ο Δημήτρης Αγραβάνης (30, 2,08) υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο στη λιθουανική Νεπτούνας που έχει προπονητή τον Γιώργο Βόβορα.
Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι το ματς της εθνικής ομάδας με τη Μεγάλη Βρετανία (24/11) για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EuroBasket 2025 θα φιλοξενηθεί στην Πυλαία.
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπουρζ, καθώς ηττήθηκε στο ΣΕΦ με 53-88 και έπεσε στο 0-2 του Group B της EuroLeague Women. Εντός έδρας ήττα με 86-75 υπέστη και ο Παναθηναϊκός από την Ανζέρ στη 2η αγωνιστική του EuroCup Women που τον έριξε στο 0-2. Οι «πράσινες» έπαιξαν χωρίς τη διεθνή γκαρντ Αννα-Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία χειρουργήθηκε χθες στους κοιλιακούς.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας