Ο μέχρι σήμερα αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, ορκίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, ως νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Στο πλαίσιο ειδικής τελετής που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ.Αποστολάκης έδωσε θρησκευτικό όρκο ενώπιον του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και εν συνεχεία υπέγραψε το Πρωτόκολλο διορισμού του.
Ακολούθησαν οι εθιμοτυπικές φωτογραφίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, καθώς και με την σύζυγο και τον γιο του κ. Αποστολάκη, που παρέστησαν κατά την τελετή ορκωμοσίας του στο Προεδρικό Μέγαρο.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αποστολάκης αντικαθιστά στο υπουργείο τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποχώρησε από την κυβέρνηση, εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον Πάνο Καμμένο στον Ευάγγελο Αποστολάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τρίτη 15/1) στις 12.00 στο υπουργείο.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας