Με μειωμένο -κατά 2 δισ. ευρώ- οικονομικό πρόγραμμα, σε σχέση με αυτό που παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να προσέλθει στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, «ζυγίζοντας» τα αποτελέσματα και τις αντιδράσεις του πρώτου κύκλου των ευρωπαϊκών επαφών των στελεχών της κυβέρνησης.
Τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έχουν βγει τα… τεφτέρια, καθώς τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης ασχολούνται με τον ακριβή προσδιορισμό του κόστους του πακέτου που θα παρουσιάσει ο κ. Βαρουφάκης.
Άλλωστε, το μήνυμα για «ρεαλιστικό σχέδιο» από την ελληνική πλευρά έστειλαν οι Ευρωπαίοι εταίροι στο Euroworking Group.
Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ των Κώστα Τσάβαλου – Μάριου Χριστοδούλου στις σελίδες 5, 75 της Εφημερίδας των Συντακτών που κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Φεβρουαρίου
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας