Σάββατο
Καιρός: γενικά αίθριος
Άνεμοι: βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο, κυρίως στα δυτικά.
Κυριακή
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
Δευτέρα
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βορειοδυτικά ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τρίτη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τετάρτη και Πέμπτη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 και τοπικά 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας