Στην αναζήτηση ενός 33χρονου η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από καταγγελία 22χρονης ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση και σωματική βλάβη, την ώρα που διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί της Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε θαμώνα μαγαζιού στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και ότι τη χτύπησε, την ώρα που διασκέδαζε, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
Αφού η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας, ξεκίνησαν αναζητήσεις για τη σύλληψή του καταγγελλόμενου προσώπου με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός του. Σχηματίστηκε όμως δικογραφία σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σωματικής βλάβης. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας