Σε περιπέτειες με το νόμο φαίνεται έχει μπλεχτεί Έλληνας πρώην μπασκετμπολίστας για τη φερόμενη εμπλοκή του σε περιστατικό ξυλοδαρμού, που περιλαμβάνει και πυροβολισμούς, έξω από κλαμπ στο Βόλο, στο οποίο ο ίδιος μάλιστα φέρεται να έχει μερίδιο. Αναφέρεται ότι έχει συλληφθεί ο ίδιος και επτά ακόμη άτομα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώην παίκτης του Άρη και της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου με τη σοβαρή κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.
Το αστυνομικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι το περιστατικό ξεκίνησε όταν δύο θαμώνες γνωστού κλαμπ του Βόλου διαπληκτίστηκαν με άλλο θαμώνα του μαγαζιού. Υπάλληλοι του καταστήματος υπερασπίστηκαν τον τελευταίο και τότε οι άλλοι δύο βγήκαν έξω από το κλαμπ.
Στη συνέχεια, φέρονται να επέστρεψαν οδικώς και να πυροβόλησαν επτά φορές στον αέρα με πιστόλι, προτού τραπούν σε φυγή. Οι άνθρωποι του μαγαζιού, ωστόσο, τους ακολούθησαν, με αποτέλεσμα οι «φυγάδες» να κατευθυνθούν προς το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλίας για να προστατευτούν καθώς, όπως υποστήριξαν στις καταθέσεις τους, φοβήθηκαν για τη σωματική τους ακεραιότητα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας εκ των δύο ξυλοκοπήθηκε άγρια με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς φέρεται να ανέφερε ότι ανάμεσα στα άτομα που τον ξυλοκόπησαν ήταν ο πρώην μπασκετμπολίστας, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο που καταδίωξε τον ίδιο και το φίλο του.
Πραγματοποιήθηκαν συνολικά οκτώ συλλήψεις για το περιστατικό, ενώ έξω από το κλαμπ βρέθηκαν επτά κάλυκες, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Ο πρώην μπασκετμπολίστας φέρεται να διατηρεί μερίδιο στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας