Αθήνα, 21°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
21.2° 19.6°
1 BF
62%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
19.9° 17.0°
2 BF
73%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
19.0° 17.7°
2 BF
77%
Ιωάννινα
Ασθενής ομίχλη
11°C
10.9° 10.9°
1 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
13°C
12.9° 12.9°
3 BF
82%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.6° 17.6°
1 BF
75%
Κοζάνη
Σποραδικές νεφώσεις
14°C
14.4° 14.4°
0 BF
72%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
18.5° 18.5°
1 BF
73%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
21°C
21.4° 20.5°
5 BF
56%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.9° 15.5°
3 BF
68%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
20.4° 20.4°
4 BF
49%
Σκόπελος
Αυξημένες νεφώσεις
20°C
19.7° 19.7°
2 BF
69%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
1 BF
88%
Λάρισα
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
0 BF
68%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
20.6° 17.3°
1 BF
57%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.8° 18.8°
4 BF
85%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.8° 18.3°
0 BF
55%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.3° 17.7°
2 BF
78%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
19.0° 19.0°
2 BF
71%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
13.5° 13.5°
1 BF
83%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής
Το πορτρέτο του Μιχάλη Κατσουρή έξω απο την «Αγια-Σοφιά OPAP Αρένα» | ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Δολοφονία Μιχάλη: Νέες καταθέσεις, στοιχεία και η απραξία της ΕΛ.ΑΣ.

Κατέθεσαν υπάλληλος του ΗΣΑΠ, καταστηματάρχης και ο επόπτης του γηπέδου ● Μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό επιβεβαιώνουν την εγκληματική αδιαφορία της αστυνομίας ● Τι γίνεται με τα δείγματα DNA

Πλήθος πολεμοφοδίων συνέλεξαν πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά και σε μια μεγάλη διαδρομή, από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τα Άνω Πατήσια, οι νεοναζί σκληροπυρηνικοί οπαδοί των Bad Blue Boys και οι εν Ελλάδι συνεργοί τους, μετά την αιματηρή καταδρομική επιχείρηση με τη φονική κατάληξη, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις μαρτύρων στο πλαίσιο διερεύνησης της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης, Μιχάλη Κατσουρή/

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Opap Arena ανέφερε τόσο οι φύλακες όσο και ο ίδιος βρήκαν αρκετά φονικά εργαλεία, κάποια εκ των οποίων είχαν πάνω αίμα και τα παρέδωσαν, ενώ ιδιοκτήτης ανθοπωλείου στα Άνω Πατήσια, πηγαίνοντας να ανοίξει το κατάστημά του το επόμενο πρωί της αιματηρής συμπλοκής, βρήκε πειστήρια έξω από το μαγαζί του, αλλά και στη σκεπή του. Επικαλείται μάλιστα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, στο οποίο χούλιγκανς φαίνεται να πετούν διάφορα αντικείμενα στη θέα των αστυνομικών. «Εγώ βρήκα ένα μασελάκι, ένα καπέλο και δύο επικαλαμήδες», αναφέρει στους αστυνομικούς.

Από άλλα βίντεο που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι αρχές, έχουν εντοπίσει τη φιγούρα του δράστη αλλά δεν έχουν καταφέρει να καθαρίσουν την εικόνα και να τον ταυτοποιήσουν. Κάνουν λόγο για έναν άνδρα:ψηλό, εύσωμο, με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Το νέο στοιχείο είναι το τατουάζ στο λαιμό, χωρίς όμως το σχέδιο να είναι ξεκάθαρο και από τους κατηγορούμενους είναι αρκετοί αυτοί που έχουν τατουάζ στο λαιμό.

 

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται ταυτόχρονα η εγκληματική αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ, η οποία αν και είχε ενημερωθεί από όλους αρμοδίως και εγκαίρως για την έλευση στη χώρα των επικίνδυνων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επέδειξε μηδενικά αντανακλαστικά.

Υπάλληλος του ΗΣΑΠ κατέθεσε ότι λίγο πριν τις 23.00 το μοιραίο βράδυ είδε μία ομάδα 100 ατόμων να περνά από τον σταθμό με στειλιάρια στα χέρια και ο ίδιος ειδοποίησε τον ελεγκτή ασφαλείας του σταθμού, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, δε φαίνεται να βοηθά το δείγμα DNA που ελήφθη από το σώμα του αδικοσκοτωμένου οπαδού της ΑΕΚ.

Το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τους 105 συλληφθέντες συγκρίνεται με τα αξιοποιήσιμα δείγματα των αντικειμένων που εντοπίστηκαν από τις Αρχές γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τα αποτελέσματα δεν είναι ικανά για να δείξουν το δράστη του δολοφονικού χτυπήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δείγμα DNA ελήφθη από το σώμα του Μιχάλη Κατσουρή αρκετές ώρες μετά το θάνατό του.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δολοφονία Μιχάλη: Νέες καταθέσεις, στοιχεία και η απραξία της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας