Την επιστροφή του Ολυμπιακού στο… προηγούμενο αγωνιστικό σύστημα γνωστοποίησε ο Πάουλο Μπέντο, κατά την επίσημη παρουσίασή του ως προπονητή των ερυθρόλευκων, στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.
«Ο τρόπος που σκέφτομαι να παίξουμε είναι κοντά στον περσινό, θέλουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, με πολλές φάσεις και όσο γίνεται περισσότερα γκολ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τα «πειράματα» του προκατόχου του Βίκτορ Σάντσεθ.
Ο Μπέντο δήλωσε ενήμερος για τον… ηλεκτρισμό της καρέκλας του προπονητή του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας ότι «γνωρίζω την πίεση που υπάρχει στον προπονητή και γενικά στον Ολυμπιακό και ξέρω πολύ καλά πώς είναι να δουλεύεις υπό πίεση. Η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει τόσα πολλά πρωταθλήματα και για να μπορείς να ξεπερνάς τους αντιπάλους πρέπει να είσαι ο καλύτερος. Ήρθα να δουλέψω για να είμαι πρώτος».
Κι όσο για τις… ενισχύσεις;
«Πρέπει να παρατηρήσω τους παίκτες που έχουμε και να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα», τόνισε ο Μπέντο «αγοράζοντας» χρόνο, ενώ ανέφερε ότι πήρε πληροφορίες για τη νέα του ομάδα από έναν... πρώην:
«Μίλησα και με τον Μάρκο Σίλβα. Είχε πολύ καλή άποψη για το σύλλογο. Από εκείνον πήρα πολύ καλές συστάσεις και μετά από αυτό πήρα την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας