Αθήνα, 21°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
21.2° 19.6°
1 BF
62%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
19.9° 17.0°
2 BF
73%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
19.0° 17.7°
2 BF
77%
Ιωάννινα
Ασθενής ομίχλη
11°C
10.9° 10.9°
1 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
13°C
12.9° 12.9°
3 BF
82%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.6° 17.6°
1 BF
75%
Κοζάνη
Σποραδικές νεφώσεις
14°C
14.4° 14.4°
0 BF
72%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
18.5° 18.5°
1 BF
73%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
21°C
21.4° 20.5°
5 BF
56%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.9° 15.5°
3 BF
68%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
20.4° 20.4°
4 BF
49%
Σκόπελος
Αυξημένες νεφώσεις
20°C
19.7° 19.7°
2 BF
69%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
1 BF
88%
Λάρισα
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
0 BF
68%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
20.6° 17.3°
1 BF
57%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.8° 18.8°
4 BF
85%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.8° 18.3°
0 BF
55%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.3° 17.7°
2 BF
78%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
19.0° 19.0°
2 BF
71%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
13.5° 13.5°
1 BF
83%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Σε ό,τι αφορά την απάντηση προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη, η επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού ήταν σκληρή. Τον χαρακτηρίζει «γελωτοποιό» και συνεχίζει να «ξεψαχνίζει» τα πιο σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης Ζωγράφου | ΕUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Από το «κρυφτό» στο «κυνηγητό»

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως μένει πιστός στην πρόθεσή του να φέρει στην πρώτη γραμμή των ευθυνών τους τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με αφορμή τις χθεσινές καταγγελίες του Μελισσανίδη, αφού η ΑΕΚ βρίσκεται ακόμη στη Β' Εθνική.

Είναι φανερό ότι οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να μετατρέψουν το παιχνίδι από... κρυφτό σε... κυνηγητό, ώστε να βρεθούν αυτοί σε θέση ισχύος. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να δώσουν πάσα στον αντίπαλο στο συμβούλιο της Δευτέρας στη Λίγκα, ώστε αν πετάξει και πάλι στην εξέδρα, να φανεί προς τα έξω ότι οι δύο «ανταγωνιστές» ακολουθούν τη συγκεκριμένη τακτική απλά για να δημιουργούν προβλήματα, χωρίς να έχουν διάθεση να συνεισφέρουν στην προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σε ό,τι αφορά την απάντηση προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη, η επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού ήταν σκληρή.

Τον χαρακτηρίζει «γελωτοποιό» και συνεχίζει να «ξεψαχνίζει» τα πιο σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης Ζωγράφου.

Ποια είναι τα κύρια αποσπάσματα;

«Ακούσαμε προσεκτικά τον γελωτοποιό Δημήτρη Μελισσανίδη στην τελευταία του παράσταση και διαπιστώσαμε ότι με τα όσα είπε διευκολύνει το έργο των εισαγγελέων, αφού ομολόγησε ότι μίλησε με το θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, Χριστόφορο Ζωγράφο, όχι μόνο μια φορά αλλά επαναλαμβανόμενα και πριν από παιχνίδι της ομάδας του. Επίσης ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό ότι μιλάει πολύ συχνά και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Ετσι αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και το περιεχόμενο της έγκλησης (μήνυσης) του Χρ. Ζωγράφου αλλά και το περιεχόμενο της κατάθεσης του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή στον Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου. Γέλιο προκάλεσε επίσης και το αίτημά του να "ανοίξουν" τα τηλέφωνα όλων εκτός από το δικό του και τα τηλέφωνα των γραφείων του. Κατά τα άλλα, ο κύριος Μελισσανίδης κορύφωσε την παράστασή του με την αναφορά του στο λευκό ποινικό του μητρώο (με αυτό πρέπει να γέλασαν τα δικαστήρια και τα κάγκελα στις φυλακές της χώρας που τον έχουν φιλοξενήσει κατ’ επανάληψη) και πέταξε και πάλι την ίδια λάσπη που εξαπολύει συστηματικά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Σε αυτό, προφανώς, βοήθησε το χθεσινό ραντεβού (προετοιμασίας) στα γραφεία της εταιρείας του με τον κύριο Θωμαΐδη, με τον οποίο έχουν στενή συνεργασία. Φωτογραφίες για τα τετ α τετ τους υπάρχουν στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Είναι προφανές ότι για όλες τις παραληρηματικές του αναφορές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και στον πρόεδρο κ. Μαρινάκη θα μηνυθεί, αν και ο κύριος Μελισσανίδης θα έχει να ασχοληθεί τις επόμενες μέρες με πολύ σοβαρότερες κατηγορίες από τη "συκοφαντική δυσφήμηση". Κυρίως δε, με την απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης του Χριστόφορου Ζωγράφου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο».

Αλλη μια κίνηση προέκυψε χθες από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της «ανταπόδοσης των πυρών» σε σχέση με αυτά που είπε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Αφορά τη δρομολόγηση των εξελίξεων σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας με την παραίτηση του Τάκη Αγραφιώτη από την προεδρία.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από το «κρυφτό» στο «κυνηγητό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας