Η κλήρωση της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έβγαλε δύο ζευγάρια ομάδων της Super League και ένα ακόμη με μεγάλη ιστορία. Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και ο Λεβαδειακός τον Ατρόμητο, ενώ ο Εθνικός θα υποδεχθεί τον Αρη.
Πολύ ενδιαφέροντα είναι επίσης τα ζευγάρια της Λάρισας με τον Πανσερραϊκό και του ΠΑΣ Γιάννινα με την Παναχαϊκή, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του (εκτός έδρας) αγώνα της Καβάλας που θα είναι με την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
• Εθνικός - Αρης
• Κηφισιά - Λαμία
• Λάρισα - Πανσερραϊκός
• Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου / Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης
• Ζάκυνθος - Παναργειακός
• Λεβαδειακός - Ατρόμητος
• ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή
• Αιγάλεω - Καμπανιακός
• Διαγόρας Ρόδου - Καλλιθέα
• Απόλλων Κρύας Βρύσης - Βόλος
• Νέα Ιωνία - Πανιώνιος
• ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Εξάλλου, χθες η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι η νέα κλήρωση του Κυπέλλου, από την οποία θα προκύψουν οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό, θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, θα διενεργηθούν οι κληρώσεις της 5ης, 6ης και 7ης φάσης της διοργάνωσης.
Ακόμη, η Ομοσπονδία έκανε κάλεσμα για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου εκτός Ελλάδας, των αγωνιστικών περιόδων 2024-2025 και 2025-2026, συμπεριλαμβανομένου και του κατ’ έτος τελικού. Ειδικότερα, η ΕΠΟ καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι την 23η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας