Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, καθώς αναδείχθηκε νικητής, έπειτα από τη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα (Παρασκευή).
Ο κ. Μπουτσικάρης έλαβε 8 ψήφους έναντι 5 του αντιπάλου του Αλέξη Κούγια (μεγαλομετόχου της ΑΕΛ), ενώ υπήρξε και ένα «λευκό».
Συγκεκριμένα, τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού επέλεξαν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος και Ξάνθη. Τον κ. Κούγια ψήφισαν οι ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Άρης, Πανιώνιος και Ατρόμητος. «Λευκό» ψήφισε ο Αστέρας Τρίπολης.
Προηγήθηκε ψηφοφορία για το αίτημα του Ολυμπιακού, ο οποίος ζητούσε την αναβολή των εκλογών. Το αίτημα του Ολυμπιακού απορρίφθηκε με ψήφους 8-6 (αυτή τη φορά, ο Αστέρας ένωσε τη φωνή του με τους άλλους «5»).
Σημειώνεται πως ο Λ. Μπουτσικάρης είναι ο πρώτος από την πλευρά του Παναθηναϊκού, μετά τον Νικόλα Πατέρα το 2011, που γίνεται πρόεδρος στη Super League.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας