Οι προσφυγές των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης στα πολιτικά δικαστήρια για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προχωρά σε καταγγελία των δύο ομάδων στο διοικητικό συμβούλιο της Super League και προετοιμάζει νομικές ενέργειες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.
Η ενέργεια της ομάδας του Πειραιά έρχεται καθώς βάσει των κανονισμών καμία ΠΑΕ δεν έχει δικαίωμα να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Εάν συμβεί αυτό οι ποινές που προβλέπονται είναι αυστηρές. Το άρθρο 35 του ΚΑΠ αναφέρει ως ποινή την αποβολή από το πρωτάθλημα μέχρι και να αποσυρθούν οι σχετικές προσφυγές από τα πολιτικά δικαστήρια.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας