Αθήνα, 19°C
Αθήνα
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
20.4° 18.4°
1 BF
73%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
21.3° 18.6°
3 BF
67%
Πάτρα
Αραιές νεφώσεις
18°C
21.0° 17.7°
2 BF
76%
Ιωάννινα
Αραιές νεφώσεις
16°C
15.9° 15.9°
2 BF
67%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
3 BF
72%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
20°C
19.8° 19.8°
1 BF
71%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
13°C
13.4° 13.4°
2 BF
62%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
20°C
20.3° 20.3°
1 BF
68%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
20°C
20.2° 19.4°
4 BF
73%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
18.9° 18.8°
1 BF
58%
Ερμούπολη
Αραιές νεφώσεις
19°C
18.9° 18.9°
3 BF
60%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
18.7° 18.7°
1 BF
72%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
20°C
19.9° 19.9°
3 BF
73%
Λάρισα
Αραιές νεφώσεις
21°C
20.6° 20.6°
2 BF
61%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
20°C
20.5° 18.4°
3 BF
58%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
19.3° 18.8°
4 BF
79%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
20.0° 20.0°
2 BF
53%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
19.9° 18.3°
3 BF
66%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
21°C
20.7° 20.7°
3 BF
68%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
16.4° 16.4°
2 BF
61%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
| ΙΝΤΙΜΕ

Πάρτι από τον Βόλο μέχρι τον Λευκό Πύργο

Το τι έγινε από τη λήξη του τελικού στο Πανθεσσαλικό μέχρι και τις 5 η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο του τελικού, σίγουρα αξέχαστο για όλα τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο γλέντι στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου με τους παίκτες να κάνουν τον γύρο του θριάμβου, να βγαίνουν selfies με τα μέλη των οικογενειών τους και να σηκώνουν στα χέρια τον Ιβαν Σαββίδη που πανηγύριζε σαν μικρό παιδί.

Λίγο αργότερα έγινε παύση για τις απαραίτητες δηλώσεις, με τον Πέντρο Ενρίκε να μιλά για επανεκκίνηση στην καριέρα του, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να υπογραμμίζει «δουλέψαμε ως ομάδα και το πήραμε όλοι μαζί», τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να σημειώνει «ήρθα στον ΠΑΟΚ την κατάλληλη εποχή», τον Λέο Μάτος να τονίζει την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να δικαιωθεί δικαστικά στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλήματος και τον Τζάλμα Κάμπος να αποκαλύπτει ότι είχε πάει στον Λευκό Πύργο με τη γυναίκα του πριν ακόμη τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για να κάνει πρόβα.

Ακολούθησαν τα συνθήματα μέσα στο πούλμαν στο ταξίδι της επιστροφής με τη στάση για μία ιερή υποχρέωση στα Τέμπη, στο μνημείο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης -μετά από καιρό αρχηγός και πάλι του ΠΑΟΚ με τη συναίνεση ή καλύτερα την υπόδειξη του Γλύκου, που φορά το περιβραχιόνιο το τελευταίο διάστημα στους αγώνες του ΠΑΟΚ- ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα και όλοι μαζί φώναξαν: «αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε».

ΙΝΤΙΜΕ
Η συνέχεια του ταξιδιού της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη έγινε με τον κόσμο, που κατέκλυσε τον Λευκό Πύργο μετρώντας λεπτό προς λεπτό τον χρόνο μέχρι να δει το πούλμαν να έρχεται από τη Λεωφόρο Νίκης. Από το ύψος της πλατείας Αριστοτέλους μέχρι τον Λευκό Πύργο το πούλμαν… προχωρούσε με την ώθηση του κόσμου.

Ολη η ομάδα και μαζί ο Γιώργος (με πυρσό στο χέρι) και ο Ιβάν Σαββίδης είχαν ανεβεί στην οροφή του και αποθεώνονταν. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε «όλε, όλε» γονατιστός και με το Κύπελλο στα χέρια και ο κόσμος φώναζε το όνομά του. Το ίδιο έκανε και με τον Βλάνταν Ιβιτς, που πήρε στα χέρια του αμέσως μετά την κούπα… Οταν το πάρτι ολοκληρώθηκε, όλη η ομάδα ανανέωσε το ραντεβού της για τα μπουζούκια - χθες το βράδυ.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πάρτι από τον Βόλο μέχρι τον Λευκό Πύργο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας