Δεν κατάφερε να προσθέσει ακόμη ένα μετάλλιο ο Μίλτος Τεντόγλου και έμεινε μακριά από τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Ναντζίνγκ.
Με 8,14 μέτρα στην πέμπτη προσπάθεια, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής περιορίστηκε στην πέμπτη θέση στον τελικό του μήκους.
Το χρυσό μετάλλιο κατάκτησε ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι με άλμα στα 8,30 μέτρα, ενώ δεύτερος ήταν ο Τζαμαϊκανός Γουέιν Πίνοκ με 8,29μ. και τρίτος ο Αυστραλός Λίαμ Άντοκ με 8,28μ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας