Με άλμα στα 5,60 μέτρα ο μεγάλος αθλητής Εμμανουήλ Καραλής θα διεκδικήσει στον τελικό της Τετάρτης το πρώτο του μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ιταλίας.
Ο Εμμανουήλ Καραλής χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,45 μ., ωστόσο τελικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος με άλμα στα 5,60 μέτρα.
Ο άλτης του Χάρη Καραλή είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικό της διοργάνωσης, αφού πριν δύο χρόνια στο Μόναχο στο ντεμπούτο του έμεινε στα 5,55 μ. και εκτός τελικού. Το όριο των 5,75 μ. αποδείχθηκε πολύ υψηλό, καθώς ο προκριματικός έκλεισε στα 5,60 μ. με συνολικά 12 άλτες να υπερβαίνουν αυτό το ύψος.
Οι δηλώσεις του Μανόλο μετά την πρόκριση:
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας