Αναβάλλεται προς το παρόν η πανελλαδική συγκέντρωση των εποχικών πυροσβεστών που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Εκπρόσωποι των σωματείων τους, όπως το ΠΑΣΣΥΠ, είχαν την Παρασκευή συνάντηση με τον νέο υπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη, στον οποίο ανέπτυξαν τις νομικά τεκμηριωμένες θέσεις τους σχετικά με τη νέα προκήρυξη και το ζήτημα της μοριοδότησης και των ανανεώσεων που αφορά περισσότερους από 1.000 εποχικούς οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός.
«Σε αυτή τη νέα αρχή και ως υποστηρικτές του υγιούς διαλόγου μέσω του οποίου δίνονται μόνο λύσεις στα αδιέξοδα, αναβάλλουμε μέχρι νεωτέρας τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε ανακοινωθεί, έως ότου έχουμε στα χέρια μας όλα τα νέα νομικά δεδομένα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΣΥΠ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας