Τον ξέρετε τον Τζέιμς Καφετζή; Είναι ένας παίχτης του Survivor που αποχώρησε από το ριάλιτι πριν από μερικές ημέρες. Από αυτό το τηλεοπτικό σκουπίδι του ΣΚΑΪ.
Αυτός λοιπόν ο Τζέιμς Καφετζής είναι από τη Ρόδο και επέστρεψε, προχθές, στο νησί του. Και έγινε διαδήλωση στην πλατεία για να τον δουν από κοντά! Ναι, για να δουν έναν που πήγε στο Survivor και έμενε νηστικός στις παραλίες συμμετέχοντας σε ανόητες δοκιμασίες.
Αντιγράφω από τη «Ροδιακή» (από εκεί και η φωτογραφία): «Στην πλατεία Φαληρακίου, παρά τις συστάσεις όλων αλλά και της οικογένειάς του Τζέιμς Καφετζή, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου αυστηρά με μάσκες που καλοσώρισαν τον Τζέιμς, ο οποίος δεν έχανε την ευκαιρία να μιλάει στο παιχνίδι για τη Ρόδο, το χωριό του τις Καλυθιές και το Φαληράκι. Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τον Τζέιμς ως τον νικητή του φετινού Survivor, αφού δεν ήταν μόνο ο πρώτος στα αθλήματα στους 5 μπλε παραμένοντες στο παιχνίδι, αλλά εντυπωσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό για την ακεραιότητά του, τον χαρακτήρα του, τον ύμνο της φιλίας και της ευφυΐας του».
Δεν φτάνει που εκατοντάδες χιλιάδες παρακολουθούν ένα τηλεοπτικό υπο-προϊόν (που λόγω της επιτυχίας του θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιούλιο), τρέχουν στις πλατείες να δουν από κοντά και να αποθεώσουν (!) τους συμμετέχοντες.
Βλέπεις όλο αυτό και καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει σωσμός. Μοιάζουν όλα μάταια. Είναι προφανές πως ζούμε σε άλλον κόσμο...
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας