«Κάθε διαπραγμάτευση έχει τα όριά της» τόνισε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφορικά με τις απαιτήσεις των δανειστών μας, υπογραμμίζοντας την ίδια ώρα πως «δεν θα πληρώνουμε ομόλογα αν δεν μας δίνουν τις δόσεις. Σκοπός μας είναι η συμφωνία για να πάμε στην επόμενη ημέρα. Ανήκουμε στην Ευρώπη, θέτουν όρους οι δανειστές, είτε κρατικοί, είτε αγορές, εδώ σπίτι παίρνεις και σου θέτουν όρους, κανείς δεν μοιράζει λεφτά».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Βούλτεψη παρείχε πλήρη πολιτική στήριξη στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. «Όχι μόνο δεν υπάρχει θέμα Χαρδούβελη, αλλά απολαμβάνει πλήρους εμπιστοσύνης από τον Πρωθυπουργό στο πρόσωπο του... Επί της θητείας του βγήκαμε από την ύφεση, είχε βέβαια γίνει προεργασία και πριν» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Τέλος. ανέφερε ότι στους πολίτες θα τεθεί το δίλημμα: «Ευρώπη ή απομόνωση, ευρώ ή δραχμή».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας