Αθήνα, 18°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.7° 15.8°
2 BF
58%
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
16.6° 13.8°
1 BF
81%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
16.6° 14.9°
2 BF
80%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
7°C
6.9° 6.9°
0 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
9°C
8.9° 8.9°
3 BF
87%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
1 BF
74%
Κοζάνη
Αραιές νεφώσεις
9°C
9.4° 9.4°
0 BF
93%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
13.9° 13.9°
1 BF
90%
Ηράκλειο
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
16.9° 15.5°
1 BF
59%
Μυτιλήνη
Αίθριος καιρός
15°C
15.0° 13.9°
2 BF
72%
Ερμούπολη
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.4° 18.4°
3 BF
55%
Σκόπελος
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
15.7° 15.7°
2 BF
74%
Κεφαλονιά
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.5° 17.5°
2 BF
40%
Λάρισα
Ελαφρές νεφώσεις
11°C
10.9° 10.9°
0 BF
100%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
16.7° 15.5°
1 BF
72%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.2° 17.8°
3 BF
79%
Χαλκίδα
Αραιές νεφώσεις
14°C
14.4° 13.8°
0 BF
71%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
16.6° 11.3°
2 BF
78%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
14.9° 14.9°
1 BF
79%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.2° 10.2°
1 BF
90%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Σωκράτης Φάμελλος και Πέτρος Κόκκαλης στη χθεσινή τους συνάντηση
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Σωκράτης Φάμελλος και Πέτρος Κόκκαλης στη χθεσινή τους συνάντηση

Συνάντηση Φάμελλου με τον Π. Κόκκαλη

Τα νέα μέλη στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Την ανάγκη συνεννόησης του προοδευτικού κόσμου, στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας, η οποία θα πρέπει να διαμορφωθεί δημόσια, για να αποτελέσει και κοινωνική υπόθεση, συμφώνησαν χθες, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Σωκράτης Φάμελλος, και ο γραμματέας του κόμματος «ΚΟΣΜΟΣ», Πέτρος Κόκκαλης. Σύμφωνα με κομματικές πηγές, οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, απόρροια της επιτυχημένης συνεργασίας και της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Οι πλευρές αντιλαμβάνονται πως βασικό στοιχείο αυτής της προοδευτικής συζήτησης και συνεργασίας πρέπει να είναι η πράσινη πολιτική για το περιβάλλον και το κλίμα. Αυτή είναι και η μόνη πολιτική πρόταση που μπορεί να είναι βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη, να μειώσει τις ανισότητες, να δώσει προοπτική και να ευνοήσει τη συμπεριληπτική ανάπτυξη.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αποφασίστηκαν, επίσης, τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου όπου συμμετέχουν όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε με βάση τις κομματικές ισορροπίες να κρατήσει όσα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου δεν αποχώρησαν με τον Στέφανο Κασσελάκη, προσθέτοντας μόνο τα πρόσωπα που κατέχουν θεσμική θέση, όπως οι Διονύσης Καλαματιανός, Γιώργος Καραμέρος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και οι Γιάννης Ραγκούσης και Κώστας Ζαχαριάδης και φυσικά τον έτερο διεκδικητή του προεδρικού θώκου, Παύλο Πολάκη. Ειδικότερα, τα μέλη του εκτελεστικού είναι οι εξής: Φάμελλος Σωκράτης, Σβίγκου Ράνια, Βασιλειάδης Γιώργος, Γεροβασίλη Ολγα, Δούρου Ρένα, Ζαχαριάδης Κώστας, Θεοχαρόπουλος Θανάσης, Καλαματιανός Διονύσης, Καραμέρος Γιώργος, Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα, Παππάς Νίκος, Πολάκης Παύλος, Ραγκούσης Γιάννης.

Επίσης, στη Γραμματεία του Οργανωτικού Γραφείου που ανακοινώθηκε, εκτός από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας (Αράπη – Μπελώνη Παναγιώτα, Καρκούλια Ζωή, Συμεωνίδου Ελένη) συμμετέχουν ο Μορφίδης Κώστας και ο Χατζησάββας Μάρκος.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση Φάμελλου με τον Π. Κόκκαλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας