Το θέμα Παπανώτα έκλεισε με τον αναμενόμενο τρόπο, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναγκάζεται να τον βγάλει εκτός λίστας για τις ευρωεκλογές, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις σεξιστικές του δηλώσεις.
Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος έκανε παρέμβαση μέσω του Alpha και δεν έκρυψε την πικρία του για τις εξελίξεις, κάνοντας λόγο για νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους. Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Όταν μπεις σε έναν στίβο που δεν είναι πρέπουσες οι συνθήκες, καλό είναι να απομακρύνεσαι νωρίς» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι από χθες βρισκόταν σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, ενημερώνοντάς τους ότι θα παραιτηθεί εάν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις σε βάρος του.
Σε άλλο σημείο τόνισε «δεν θέλουν τη βοήθειά μου, δεν πειράζει. Είναι προσβολή στο πρόσωπό μου και προς όσους ψήφισαν», ενώ άφησε αιχμή κατά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας «ήμουν ο πρώτος που τον στήριξα, αλλά δεν έχει σημασία αυτό», για να του ευχηθεί «καλή συνέχεια».
Επανέλαβε τα περί κοπτοραπτικής στις δηλώσεις του, ενώ σχολίασε και την παρέμβαση Μπεκατώρου λέγοντας «δεν είναι δεοντολογική συμπεριφορά μεταξύ συνυποψηφίων».
«Καλή τύχη και φιλάκια» είπε κλείνοντας την παρέμβασή του.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας