Αθήνα, 19°C
Αθήνα
Αραιές νεφώσεις
19°C
19.8° 18.0°
2 BF
70%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.3° 16.6°
2 BF
83%
Πάτρα
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18°C
19.0° 18.2°
3 BF
77%
Ιωάννινα
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.9° 14.9°
2 BF
77%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
15.9° 15.9°
2 BF
77%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.2° 18.2°
2 BF
71%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
11.4° 11.4°
1 BF
87%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.8° 17.8°
1 BF
80%
Ηράκλειο
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.3° 17.8°
5 BF
82%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
18.3° 17.9°
1 BF
62%
Ερμούπολη
Αραιές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
3 BF
63%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
19°C
18.7° 18.7°
2 BF
72%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
18.9° 18.9°
3 BF
77%
Λάρισα
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.9° 14.9°
0 BF
100%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
19°C
20.1° 18.8°
1 BF
62%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
18.2° 17.8°
4 BF
83%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.8° 18.8°
2 BF
63%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.3° 17.3°
2 BF
68%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
2 BF
80%
Καστοριά
Αραιές νεφώσεις
12°C
12.4° 12.4°
1 BF
90%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
| EUROKINISSI

«Ο Τσίπρας μας πούλησε, άρα θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή»

Συνεχίζει τις επιθέσεις κατά του Αλέξη Τσίπρα ο πρώην κυβερνητικός εταίρος προειδοποιώντας ότι η κυβέρνηση θα... περάσει δύσκολα στη Βουλή τους επόμενους μήνες, αλλά και πως θα υπάρξει σημαντική αντίδραση εάν διαλυθεί η Κ.Ο. του κόμματός του.

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας μέσω ΣΚΑΪ, τοποθετήθηκε πάλι κατά του πρωθυπουργό, ανακοινώνοντας, παράλληλα, ότι ο ίδιος είπε στον Αριστείδη Φωκά να... πάει για γκαζόζα στην ψηφοφορία στη Βουλή.

«Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή» τόνισε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε ότι πρέπει να καταλάβουν ότι «δεν μπορούμε να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας».

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Άμυνας εξέφρασε βεβαιότητα πως η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα εφαρμοστεί κάνοντας αναφορά στη... Βουλγαρία. «Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας αυτή τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν» είπε ο Πάνος Καμμένος για να προσθέσει ότι θα υπάρξει ρωσική προσφυγή στον ΟΗΕ.

Επανέλαβε τα περί αποστασιών και ανταλλαγμάτων, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός ήταν εκείνος που ξεκίνησε επαφές και πρόσφερε σε Κουντουρά και Κόκκαλη θέσεις στο υπουργικό συμβούλιο. 

«Η κα Κοντουρά μου είχε πει ότι ευχαρίστως θα έφευγε από την κυβέρνηση και δεν θα ψήφιζε ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών» είπε ο Πάνος Καμμένος και συμπλήρωσε ότι ο Α. Τσίπρας του πρότεινε να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί στην κυβέρνηση ως το τέλος της τετραετίας προτείνοντάς του θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπερασπίστηκε για ακόμη μια φορά την απόφασή του να μην υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία το καλοκαίρι λέγοντας ότι και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εξουσία το «Βόρεια Μακεδονία» θα πέρναγε.

Τέλος, ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι ο Νίκος Κοτζιάς θα προφυλακιστεί για τις βίζες επαναλαμβάνοντας ότι πίσω του βρίσκεται ο Τζορτζ Σόρος. «Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «μόλις περάσουν ορισμένα νομοσχέδια που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό» και εφόσον η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια και βγήκε στις αγορές, ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να προσφύγει στις κάλπες πριν από τον Μάιο.

Παραδίδει την έδρα του αύριο ο Παπαχριστόπουλος

Την ίδια στιγμή, αύριο αναμένεται να είναι κομβική ημέρα για την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι θα παραδώσει την έδρα του (ΑΝΤ1). 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο Τσίπρας μας πούλησε, άρα θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας