Την απόφασή του να ιδρύσει νέο πολιτικό κόμμα ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος, μιλώντας στο «Star».
Όπως ο ίδιος δήλωσε το κόμμα του θα ονομάζεται «Ρίζες» και θα το δημιουργήσει με τη συμμετοχή από τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία και την Εκκλησία.
Σε συνεχείς επαφές με πρόσωπα από τους παραπάνω χώρους έχει προχωρήσει ο κ. Μπαλτάκος, ενώ κατονόμασε τον κ. Καπερνάρο και κ. Ζώη ως συμφωνούντες με την απόφασή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρόκειται για ένα καθαρά δεξιό κόμμα, με στόχο να καλύψει το κενό μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας