Έντεκα άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από πυρκαγιά νωρίς το πρωί από κτίριο διαμερισμάτων σε πολυτελή συνοικία, στο στο Νότιο Κένσινγκτον του Λονδίνου.
Περίπου 130 απομακρύνθηκαν από το πενταώροφο κτίριο και γειτονικά κτίρια, σύμφωνα με την πυροσβεστική, που αναφέρει πως όταν έφτασαν οι περίπου άνδρες της το μισό ισόγειο είχε ήδη τυλιχθεί στις φλόγες. Πέντε άνθρωποι διασώθηκαν με τη χρήση κλιμάκων.
«Η φωτιά εξαπλώθηκε από το ισόγειο ως τον τελευταίο όροφο και την οροφή. Οι ομάδες (της πυροσβεστικής) εργάζονται σκληρά για να (...) εμποδίσουν την εξάπλωσή της», δήλωσε νωρίτερα ο Στιβ Κόλινς.
«Έντεκα άνθρωποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες για εισπνοή καπνού και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο», σύμφωνα με την πυροσβεστική.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας