Μία 20χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της σε ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα στη Μαγνησία, στην εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, όταν το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευε ντελαπάρισε και βγήκε εκτός δρόμου.
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 σήμερα το απόγευμα στην παλιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, στο ύψος του κυκλικού κόμβου που οδηγεί προς τη Χλόη. Το αυτοκίνητο κινείτο με κατεύθυνση τη Λάρισα και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του θύματος έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε στα χωράφια.
Η 20χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ενώ οι γονείς της μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε Νοσοκομείο του Βόλου.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας