Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται κατά διαστήματα από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα έως και το πρωί της Τετάρτης (2/4) στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής χώρας, σύμφωνα με το χθεσινό Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ που επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Συγκεκριμένα:
- Στις Κυκλάδες από σήμερα το μεσημέρι μέχρι τις μεσημβρινές ώρες αύριο. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά επικίνδυνα - Κόκκινη Προειδοποίηση- μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης (01-04-25).
- Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου - Ικαρίας - Χίου) από τις βραδινές ώρες σήμερα, έως αύριο το βράδυ.
- Στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια από τις νυχτερινές ώρες σήμερα, έως αύριο το μεσημέρι.
- Στην Αττική σήμερα τη νύχτα, προς αύριο Τρίτη.
- Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις πρώτες ώρες αύριο έως και το βράδυ της ίδιας ημέρας.
- Στα Δωδεκάνησα από τις πρωινές ώρες αύριο έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (2/4)
- Στη δυτική και τη νότια Κρήτη από τις βραδινές ώρες αύριο, έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (2/4).
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας