Ακόμη ένα αιματηρό τροχαίο απασχολεί την επικαιρότητα, καθώς η σφοδρή σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με ταξί στη λεωφόρο Θηβών προκάλεσε τον θάνατο του οδηγού του επαγγελματικού οχήματος, αλλά και τον τραυματισμό τριών ακόμη ατόμων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες, η 22χρονη που οδηγούσε το ΙΧ νοσηλεύεται φρουρούμενη, καθώς φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ η σύγκρουση προκλήθηκε επειδή παραβίασε κόκκινο σηματοδότη. Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των αιματολογικών γα να διαπιστωθούν τα επίπεδα αλκοόλ που είχε στο αίμα της η οδηγός.
Τραυματίες νοσηλεύονται, ακόμη, και δύο συνεπιβάτες του αυτοκινήτου, όλοι συνομήλικοι της οδηγού.
Ο άτυχος οδηγός ταξί, 47 ετών, έχασε ακαριαία τη ζωή του.
Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Περιστέρι, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η 22χρονη κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και, παραβιάζοντας το κόκκινο, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το ταξί που οδηγούσε ο 47χρονος. Το επαγγελματικό όχημα, το οποίο κινούνταν στο ρεύμα προς Πετρούπολης, ακινητοποιήθηκε στο κράσπεδο, ενώ το ΙΧ καρφώθηκε σε κολόνα.
Κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο και έσπευσαν να βοηθήσουν και να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες των οχημάτων, όμως για τον 47χρονο ήδη ήδη αργά.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας