Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Βάρη Αττικής, στην συμβολή των οδών Αγίας Λαύρας και Τερψιχόρης, λίγo πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
Ένα ΙΧ για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα όπου απεγκλώβισαν τα δύο άτομα με τη χρήση διασωστικής σειράς τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.
Το ένα άτομο ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και ο άλλος τραυματίας. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Ο 22χρονος οδηγός λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο, ενώ ο συνομήλικος συνοδηγός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας