Οι προβλεπόμενες κυρώσεις από το νόμο 4830/2021, αναμένεται να επιβληθούν σε έναν άνδρα, ο οποίος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου, από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, μετά τον εντοπισμό δύο εγκαταλελειμμένων σκυλιών, τα οποία ήταν δεμένα μεταξύ τους στη Σαλαμίνα.
Σύμφωνα με το Λιμενικό το μεσημέρι της Δευτέρας, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σαλαμίνας ότι στη χερσαία ζώνη λιμένα Βουρκαρίου της Σαλαμίνας, βρίσκονται δύο ζώα συντροφιάς (σκυλιά) εγκαταλελειμμένα και δεμένα μεταξύ τους.
Στο σημείο πήγαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή κλιμακίου της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς και της προέδρου Φιλοζωικής εταιρείας «Κ.ΑΡ.ΔΙ.Α», ελευθέρωσαν και περισυνέλεξαν τα ζώα.
Μετά από έλεγχο που έκαναν τα στελέχη του Λιμενικού, εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης τους, από τον οποίο αφαιρέθηκαν οριστικά τα δικαιώματα ιδιοκτησίας των δύο ζώων, τα οποία θα παραληφθούν από τον υπεύθυνο διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Σαλαμίνας και θα μεταφερθούν στο ΔΙΚΕΠΑΖ – ΠΕΣΥΔΑΠ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας