Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Βραυρώνας, σχετικά με την εξαφάνιση βρέφους που κατά τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως κατέληξε σε κάδο απορριμμάτων.
Με τις έρευνες της αστυνομίας να είναι σε πλήρη εξέλιξη προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα πήγε χθες βράδυ στο νοσοκομείο με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος, χωρίς όμως να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. Έπειτα από ενημέρωση των γιατρών, οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζευγάρι και φέρονται να διαπίστωσαν την ύπαρξη αίματος σε διάφορα σημεία του χώρου.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την έρευνα στη γειτονιά που διαμένει το ζευγάρι εντοπίστηκε βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει τον πατέρα να πετάει αργά το βράδυ τσάντα με σκουπίδια.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν άλλη εκδοχή και συγκεκριμένα πως πρόσωπα που έμεναν και εργάζονταν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους γονείς του βρέφους ανέφεραν την εξαφάνιση του και κατόπιν πήγαν εκεί οι αστυνομικοί.
Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει βρεθεί το νεογνό, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ενώ και οι γονείς του βρέφους έχουν τεθεί υπό κράτηση και εξετάζονται.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας