Μια περίεργη ιστορία έρχεται στη δημοσιότητα και αφορά περιστατικό με ύποπτο φάκελο που παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ Μπουρναζίου την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά δύο υπάλληλοι άνοιξαν τον φάκελο που φέρεται να περιείχε αντισηπτικά. Τα δύο άτομα φέρονται να ένιωσαν αδιαθεσία, μάλλον μέσα στο Σαββατοκύριακο, και πήγαν για εξετάσεις σε νοσοκομείο.
Η αστυνομία, ωστόσο, φέρεται να ενημερώθηκε σήμερα, ενώ στο σημείο έχει πάει η Πυροσβεστική για να περισυνελλέξει τον φάκελο και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι σχετικές έρευνες από τον ΕΟΔΥ.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από τα ΕΛΤΑ διαψεύδεται η αρχική εκδοχή της είδησης και επισημαίνεται ότι κανένας υπάλληλος δεν πήγε στο νοσοκομείο ούτε καν για προληπτικούς λόγους.
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι το δέμα είχε έντονη οσμή, τα ΕΛΤΑ ειδοποίησαν Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. και το δέμα περισυνέλεξαν δυνάμεις των ΕΚΑΜ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας