Άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στην Έδεσσα μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη. Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και κινδυνεύει να χάσει την όρασή του από το ένα μάτι.
Ειδικότερα, το περιστατικό φέρεται να ξεκίνησε όταν οπαδοί του Άρη έστησαν ενέδρα σε κεντρικό σημείο της πόλης, με σκοπό να επιτεθούν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Στην υπόθεση εμπλέκονται έξι οπαδοί, μεταξύ αυτών ένας πατέρας και τα τέσσερα παιδιά του, ενώ η αστυνομία αναζητά κι άλλους φερόμενους δράστες. Οι συλληφθέντες αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι μετά το αυτόφωρο.
Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας