Ένας άνδρας 34 ετών έχασε τη ζωή του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις Σέρρες, μετά από συμπλοκή σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ ατόμων, αγνώστου μέχρι στιγμής αριθμού. Ο 34χρονος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας