Στη σύλληψη ενός 14χρονου προχώρησε η αστυνομία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, την Τετάρτη στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, καθώς ο ανήλικος επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 64χρονο πατέρα της φίλης του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση έγινε μέσα στην οικία του 64χρονου, όπου βρίσκονταν η 16χρονη κόρη του και ο 14χρονος φίλος της.
Κάποια στιγμή, το κορίτσι άρχισε να λογομαχεί με τον πατέρα της και -κάτω από άγνωστες συνθήκες- ο 14χρονος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 64χρονο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός με χρήση μαχαιριού που είχε στην κατοχή του, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε βάρος του 64χρονου, τραυματίζοντάς τον στην οσφυϊκή χώρα.
Στο σπίτι έφτασαν αστυνομία και ασθενοφόρο, με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τον 64χρονο, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ανήλικο. Ο 64χρονος νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του στο νοσοκομείο Άγιος Λουκάς.
Ο 14χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας