Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε, χθες τα ξημερώματα, έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Οπως φαίνεται από κάμερες ασφαλείας γειτονικού εμπορικού κέντρου, το 21χρονο θύμα τράβηξε πιστόλι έναντι άλλου νεαρού που τον μαχαίρωσε στην καρωτίδα (με αποτέλεσμα ο 21χρονος να καταλήξει λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός) και κατάφερε να διαφύγει, τραυματίζοντας άλλα 2 άτομα. Οι ακριβείς λόγοι της συμπλοκής, που ξεκίνησε έπειτα από διαπληκτισμό εντός του κέντρου διασκέδασης, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί και, όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές στην «Εφ.Συν.», οι δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στον «Ερυθρό Σταυρό», ένας 23χρονος κι ένας 26χρονος, δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμοι με τις Αρχές, ώστε να ρίξουν φως στα αίτια της ανθρωποκτονίας.
Ολα έγιναν περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα, με τις 2 παρέες να βγαίνουν έξω από το μαγαζί και να σημειώνεται συμπλοκή. Η μία ομάδα εικάζεται ότι περίμενε έξω κι έτσι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιο «ραντεβού». Οπως φαίνεται από τα βίντεο που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, το άτομο που αργότερα δέχθηκε το δολοφονικό χτύπημα με μαχαίρι έβγαλε πιστόλι, το οποίο «μπλόκαρε» και έτσι δέχθηκε τη φονική μαχαιριά από το νεαρό άτομο που μέχρι το βράδυ αναζητούνταν.
Οι Αρχές εντόπισαν κάλυκα 9 χιλιοστών και το πιστόλι σε μία γλάστρα, ενώ σημειώνεται ότι οι εμπλεκόμενοι στο φονικό επεισόδιο δεν έχουν ποινικό παρελθόν ούτε είναι σεσημασμένοι ή γνωστοί στις Αρχές, έτσι προς το παρόν δεν προκρίνεται το σενάριο του «ξεκαθαρίσματος» λογαριασμών. Οι έρευνες στρέφονται επίσης στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου, όπως και τις καταθέσεις των ιδιοκτητών του. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας