Αθήνα, 18°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.7° 15.8°
2 BF
58%
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
16.6° 13.8°
1 BF
81%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
16.6° 14.9°
2 BF
80%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
7°C
6.9° 6.9°
0 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
9°C
8.9° 8.9°
3 BF
87%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
1 BF
74%
Κοζάνη
Αραιές νεφώσεις
9°C
9.4° 9.4°
0 BF
93%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
13.9° 13.9°
1 BF
90%
Ηράκλειο
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
16.9° 15.5°
1 BF
59%
Μυτιλήνη
Αίθριος καιρός
15°C
15.0° 13.9°
2 BF
72%
Ερμούπολη
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.4° 18.4°
3 BF
55%
Σκόπελος
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
15.7° 15.7°
2 BF
74%
Κεφαλονιά
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.1° 18.1°
2 BF
40%
Λάρισα
Ελαφρές νεφώσεις
11°C
10.9° 10.9°
0 BF
100%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
16.7° 15.5°
1 BF
72%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.2° 17.8°
3 BF
79%
Χαλκίδα
Αραιές νεφώσεις
14°C
14.4° 13.8°
0 BF
71%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
16.6° 11.3°
2 BF
78%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
14.9° 14.9°
1 BF
79%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.2° 10.2°
1 BF
90%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Μοχάμεντ Σαλάχ
(AP Photo/Amr Nabil)

Σαλάχ: Ο «Φαραώ» έμεινε στο λιμάνι της καρδιάς του

Ηγεμονικό συμβόλαιο για τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα συνεχίσει να φορά τα κόκκινα της Λίβερπουλ, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο που επεκτείνει την ήδη οκταετή παρουσία του στο «Ανφιλντ», όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ο σύλλογος της Premier League. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», ο 32χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ έβαλε την υπογραφή του σε ένα «χρυσό» συμβόλαιο, με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του να ανέρχονται σε 410 χιλιάδες, που σημαίνει 21.2 εκατ. ευρώ το χρόνο, με τον τρίτο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ να υπογράφει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στην ιστορία όχι μόνο των «κόκκινων» αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 

Να σημειωθεί πως ο Σαλάχ χρειάζεται άλλα 103 γκολ για να ξεπεράσει τον Ιαν Ρας και να γίνει εκείνος ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

«Φυσικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα τώρα. Και στο παρελθόν είχαμε εξαιρετική ομάδα. Υπέγραψα επειδή πιστεύω ότι έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε κι άλλα τρόπαια και να απολαύσω το ποδόσφαιρο μου», δήλωσε ο Σαλάχ.

«Είναι υπέροχα. Είχα τα καλύτερα μου χρόνια εδώ. Έπαιξα οκτώ χρόνια και, ελπίζω, να γίνουν δέκα. Απολαμβάνω τη ζωή και το ποδόσφαιρο μου εδώ. Αυτά ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου».

Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Υπέγραψα επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε μεγάλα τρόπαια μαζί. Συνεχίστε να μας στηρίζετε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα».

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Αρνε Σλοτ υπογραμμίζοντας «είναι ανακούφιση η είδηση της παραμονής του Μο για όλους μας. Ηξερα εδώ και λίγες ημέρες πως τα πράγματα πήγαιναν προς τη σωστή κατεύθυνση. Το ότι κρατάμε τον Σαλάχ είναι εξαιρετικό νέο για όλους μας. Η διοίκηση τα πήγε εξαιρετικά, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μείνει ο Μο, και όταν μιλάω για προσπάθεια, εννοώ κυρίως χρήματα. Πρώτα από όλα τον κρίνουμε ως παίκτη, αλλά εγώ τον βλέπω και ως άνθρωπο και είναι ταπεινός, δουλεύει σκληρά και παλεύει για να παραμείνει ο παίκτης που είναι».

«Προσπαθεί κάθε ημέρα. Ακόμα και αν δεν είναι καλός στο πρώτο 15λεπτο ή στην πρώτη μισή ώρα ενός ματς, μπορεί να σκοράρει και αυτό συμβαίνει επειδή είναι πνευματικά πολύ δυνατός. Κρατήσαμε έναν σπουδαίο παίκτη, ο οποίος έχει πετύχει τόσα πολλά γκολ τα τελευταία χρόνια. Είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα μας να έχουμε κάποιον που έχει τέτοια ευχέρεια στο γκολ» συμπλήρωσε.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαλάχ: Ο «Φαραώ» έμεινε στο λιμάνι της καρδιάς του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας