Μετά από ένα στάδιο προσαρμογής στην ΑΕΚ, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα είναι πλέον έτοιμος να προβεί στις αλλαγές που θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν όσον αφορά τη βελτίωση της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ριμπάλτα θα δημιουργήσει νέο δίκτυο σκάουτινγκ, με αμιγώς προσωπικές του επιλογές, αφού διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη συνεργασία με τους υπάρχοντες ανθρώπους, ενώ έχει προχωρήσει τις επαφές για το προπονητικό κέντρο όπου θα μεταβούν οι «κιτρινόμαυροι» το καλοκαίρι για το «χτίσιμο» της νέας σεζόν.
Επιπλέον, πέραν του Ερικ Μπουράκι που ήρθε στην ΑΕΚ ως ιατρός - υπεύθυνος Αποκατάστασης, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Ενωσης συνέχισε τη στελέχωση του τιμ, στο πλαίσιο της αναβάθμισης που επιχειρεί, με μια σειρά από προσλήψεις. Κορυφαία θεωρείται αυτή του επικεφαλής των φυσιοθεραπευτών της ΑΕΚ, Αγκοστίνο Αλέσιο. Ο Ιταλός έχει εργαστεί σε τοπ επίπεδο, καθώς για 20 χρόνια ήταν στο επιτελείο του Ρομπέρτο Μαντσίνι, σε Σαμπντόρια, Λάτσιο, Ιντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Γαλατάσαραϊ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας