Αθήνα, 18°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.7° 15.6°
1 BF
53%
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
16.7° 13.8°
1 BF
79%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
16.6° 15.5°
1 BF
81%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
7°C
6.9° 6.9°
0 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
10°C
9.9° 9.9°
2 BF
87%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
14.8° 14.8°
2 BF
74%
Κοζάνη
Αραιές νεφώσεις
10°C
10.4° 10.4°
0 BF
93%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
14.0° 14.0°
1 BF
87%
Ηράκλειο
Αίθριος καιρός
16°C
16.6° 14.7°
2 BF
72%
Μυτιλήνη
Αίθριος καιρός
15°C
15.0° 14.9°
1 BF
74%
Ερμούπολη
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.4° 17.4°
3 BF
59%
Σκόπελος
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
15.7° 15.7°
2 BF
72%
Κεφαλονιά
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.5° 17.5°
2 BF
40%
Λάρισα
Ελαφρές νεφώσεις
12°C
11.9° 11.9°
0 BF
94%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.2° 16.7°
1 BF
65%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.8° 17.7°
4 BF
83%
Χαλκίδα
Ελαφρές νεφώσεις
13°C
14.4° 12.8°
0 BF
71%
Καβάλα
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
16.6° 16.6°
1 BF
76%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.7° 14.7°
2 BF
80%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
9.6° 9.6°
1 BF
91%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
pao geremegef
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
INTIME SPORTS

«Καθάρισε» ξανά ο Γερεμέγεφ

Μια λαμπάδα ίσαμε το μπόι του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ θα πρέπει να ανάψουν άπαντες στον Παναθηναϊκό μετά το χθεσινό τελευταίο ματς της ομάδας το 2024 στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην αξιόμαχη Καλλιθέα, που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 33ο λεπτό του αγώνα, αλλά ο Σουηδός στράικερ έδωσε τη λύση διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-0) με κεφαλιά στο 82’. Ο Γερεμέγεφ αποτέλεσε τη «χρυσή» αλλαγή του Ρουί Βιτόρια, που τον έριξε στη μάχη στο 70’, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την ασίστ έδωσε ακόμα μία αλλαγή του Πορτογάλου προπονητή, ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε για έβδομη φορά γκολ στο τελευταίο 15λεπτό ενός αγώνα από τους δεκαέξι συνολικά στο πρωτάθλημα, καθώς επίσης και ότι με τη νίκη του αυτή έφτασε ξανά σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι αποτέλεσαν σκληρό καρύδι παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα και έβαλαν δύσκολα στον Παναθηναϊκό, πιστοποιώντας ότι δεν τους αξίζει να έχουν τη συγκεκριμένη βαθμολογική συγκομιδή και να αποτελούν τη μοναδική ομάδα δίχως νίκη στο πρωτάθλημα.

Αλλωστε εντός έδρας δεν ηττήθηκαν από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ εκτός έδρας πήραν πρόσφατα ισοπαλία (2-2) μέσα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας ηττηθεί μόλις στα τρία (με το χθεσινό) από τα οχτώ ματς που έχουν δώσουν μακριά από την έδρα τους.

Ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του έχει μόλις τέσσερις νίκες στα οχτώ εντός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα, ενώ με τον Ρουί Βιτόρια στο «τιμόνι» έφτασε τις δέκα νίκες σε δώδεκα αναμετρήσεις, με μία ισοπαλία (με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στις καθυστερήσεις) και μία ήττα (από την Τζουργκάρντεν στη Σουηδία).

Επιστρέφοντας στο χθεσινό ματς, η αφελέστατη αποβολή του Μουτίνιο, που μέσα σε δεκατέσσερα λεπτά δέχτηκε δύο καραμπινάτες κίτρινες κάρτες, έπαιξε σαφώς ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Από εκείνο το σημείο (33’) και μετά οι γηπεδούχοι έπαιξαν μονότερμα τους φιλοξενούμενους που αμύνθηκαν μαζικά και οργανωμένα, κρατώντας με νύχια και με δόντια την εστία τους ανέπαφη. Μέχρι τη στιγμή που ο Γερεμέγεφ λειτούργησε όπως τον είχαμε μάθει πριν από έναν χρόνο. Να μπαίνει στα ματς ως αλλαγή όταν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού κλείνονται στα καρέ τους και να τον ξελασπώνει. Ακριβώς αυτό έκανε και χθες στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός (Ρ. Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Ινγκασον, Μλαντένοβιτς, Ουναΐ, Αράο (59’ Μαξίμοβιτς), Μπακασέτας (70’ Γερεμέγεφ), Τετέ (89’ Λημνιός), Ιωαννίδης (89’ Ζέκα), Τζούρισιτς (59’ Μαντσίνι).

Athens Kallithea (Α. Πριόνας): Μπαραγκάν, Μανθάτης, Πασαλίδης, Τσιβελεκίδης, Καινούργιος (62’ Μεχίας), Σοΐρι (82’ Μερκάτι), Ντιμπά, Ματίγια, Βαλμπουενά (62’ Τζιάνι), Μουτίνιο, Ντεμέτριους (62’ Χάνουσεκ).

Σκόρερ: 82’ Γερεμέγεφ.
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών).
Κίτρινη: 10’ Μλαντένοβιτς, 40’ Μπακασέτας, 90’ Ιωαννίδης - 20’ Μουτίνιο, 71’ Ντιμπά.
Κόκκινη: 34’ Μουτίνιο (2η κίτρινη).

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Καθάρισε» ξανά ο Γερεμέγεφ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας