Αθήνα, 21°C
Αθήνα
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
20.6° 20.2°
2 BF
63%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
21°C
22.0° 19.2°
3 BF
61%
Πάτρα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
20.5° 19.4°
2 BF
75%
Ιωάννινα
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
1 BF
63%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
3 BF
63%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
20°C
20.4° 20.4°
1 BF
67%
Κοζάνη
Σποραδικές νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
0 BF
77%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
20.9° 20.9°
2 BF
62%
Ηράκλειο
Σποραδικές νεφώσεις
22°C
21.8° 20.8°
3 BF
64%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
17.9° 16.0°
2 BF
68%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.4° 19.4°
5 BF
63%
Σκόπελος
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.3° 21.3°
2 BF
67%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.9° 18.9°
3 BF
82%
Λάρισα
Σποραδικές νεφώσεις
22°C
21.9° 21.9°
1 BF
53%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
23°C
22.7° 20.6°
1 BF
48%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
21.0° 19.8°
4 BF
81%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
22°C
21.8° 21.8°
2 BF
49%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.3° 19.3°
3 BF
56%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.4° 21.4°
2 BF
66%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
18.5° 18.5°
0 BF
67%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Βαγγέλης Μαρινάκης
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Μαρινάκης για τελικό στην «Opap Arena»: «Εγώ θα έδινα και τη σουίτα μου...»

Υποστήριξε ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού «θα σεβαστούν το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας». 

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1, 90,4» του Πειραιά, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως οι φίλαθλοι της πειραιώτικης ομάδας θα σεβαστούν απόλυτα την «OPAP Arena» το βράδυ της 29ης Μαΐου στον τελικό του Europa Conference League με τη Φιορεντίνα.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» πρόσθεσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί έχει δημιουργηθεί «θόρυβος» γύρω απ’ το συγκεκριμένο θέμα και σημείωσε πως το 2010 με δική του απόφαση είχε παραχωρηθεί το «Γ. Καραϊσκάκης» για να αγωνιστεί η ΑΕΚ στον ευρωπαϊκό αγώνα της με την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Θα θυμάστε όλοι ότι ενώ είχα μόλις αναλάβει τον Ολυμπιακό, τον Αύγουστο του 2010, παραχώρησα το γήπεδο μας στην ΑΕΚ για να παίξει με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα playoffs του Europa League γιατί είχε προβλήματα το γήπεδό της (ΟΑΚΑ).

Υπήρχαν αντιδράσεις τότε από τους φιλάθλους μας αλλά τους εξήγησα το απλούστατο: Το κάνουμε για τον τόπο μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν το συζητώ.

Το καλοκαίρι εμείς διοργανώσαμε έναν τελικό Super Cup στο Καραϊσκάκη για τον οποίο και εμείς ως Ολυμπιακός και η χώρα μας πήραμε συγχαρητήρια από όλους. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει μεγάλους τελικούς!

Και θα ήταν χαρά μου αν αντί για την Μάντσεστερ Σίτι ή την Σεβίλλη ήταν μια ελληνική ομάδα, π.χ. ο ΠΑΟΚ. Με χαρά θα έδινα και τις σουίτες του γηπέδου και τη δική μου για να διευκολυνθεί η ελληνική ομάδα!

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τις υπερβολές για τον τελικό στην OPAP Αρένα. Πρέπει όλοι να εργαστούν ώστε η Ελλάδα να διοργανώσει έναν λαμπρό τελικό!

Όσο για τους Ολυμπιακούς που θα βρεθούν εκείνο το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φυσικά και θα σεβαστούν το γήπεδο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και θα δώσουν την ψυχή τους μαζί με την ομάδα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο και μόνον αυτό θέλουν.

Ας σταματήσουν λοιπόν οι ανοησίες κι ας εργαστούν όλοι να γίνει ένας τελικός που θα διαφημίσει την Ελλάδα και θα πάει ψηλότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο! Σε αυτό τον σκοπό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.

<script id="mct-script" src="https://app.mycountrytalks.org/embed.js" data-iframe-src="https://app.mycountrytalks.org/talks/325be8ea-7fd2-49c3-a57a-f3e6c3368726/join?starting_question=1211" async > </script>

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μαρινάκης για τελικό στην «Opap Arena»: «Εγώ θα έδινα και τη σουίτα μου...»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας