Αθήνα, 19°C
Αθήνα
Αραιές νεφώσεις
19°C
19.8° 18.0°
2 BF
70%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.3° 16.6°
2 BF
83%
Πάτρα
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18°C
19.0° 18.2°
3 BF
77%
Ιωάννινα
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.9° 14.9°
2 BF
77%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
15.9° 15.9°
2 BF
77%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.2° 18.2°
2 BF
71%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
11.4° 11.4°
1 BF
87%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.8° 17.8°
1 BF
80%
Ηράκλειο
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.3° 17.8°
5 BF
82%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
18.3° 17.9°
1 BF
62%
Ερμούπολη
Αραιές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
3 BF
63%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
19°C
18.7° 18.7°
2 BF
72%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
18.9° 18.9°
3 BF
77%
Λάρισα
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.9° 14.9°
0 BF
100%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
19°C
20.1° 18.8°
1 BF
62%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
18.2° 17.8°
4 BF
83%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.8° 18.8°
2 BF
63%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.3° 17.3°
2 BF
68%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
2 BF
80%
Καστοριά
Αραιές νεφώσεις
12°C
12.4° 12.4°
1 BF
90%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
manouxos diaititis
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
INTIME SPORTS

«Πέρασε» η συμφωνία ΑΕΚ - Αρη, ορίστηκε ο Μανούχος

Θα έχει βοηθούς τους Μεϊντάνα και Φωτόπουλο, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Μπλανκ Ερβιν.

Οπως τα μίλησαν και τα συμφώνησαν μόνοι τους ΑΕΚ και Αρης, έτσι έγινε και στην πράξη. Η ΚΕΔ, παρά τη συμφωνία για ξένους διαιτητές στα play offs ανάμεσα στους πέντε πρώτους της βαθμολογίας και την Επιτροπή Διαιτησίας, προχώρησε με βάση το αίτημα του Αρη και την αποδοχή της ΑΕΚ και όρισε Ελληνα διαιτητή στην επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην «Opap Arena». Η ΚΕΔ όρισε χθες τους διαιτητές που θα σφυρίξουν για την 5η αγωνιστική των play offs της Super League και τοποθέτησε τον Βαγγέλη Μανούχο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΠΑΕ Αρης είναι η ομάδα που κατέθεσε το επίσημο αίτημα, ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για τον ορισμό Ελληνα διαιτητή στον αγώνα της Κυριακής με τον Αρη, τονίζοντας πως δεν υπήρξε κάποιο ανάλογο αίτημα από την πλευρά της Ενωσης, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν έχει πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες της είτε Ελληνες είτε ξένοι διαιτητές.

Εφόσον η αρχική συμφωνία για ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των πέντε «μεγάλων» ομάδων της χώρας στα play offs «έσπασε», ο Βαγγέλης Μανούχος θα είναι αυτός που θα σφυρίξει το ματς και θα έχει βοηθούς τους Μεϊντάνα και Φωτόπουλο, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Μπλανκ Ερβιν. Τέταρτος ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης. Ο Μανούχος ανακηρύχθηκε κορυφαίος ρέφερι της Σούπερ Λιγκ τη σεζόν 2022-23, αλλά φέτος δεν τα έχει πάει τόσο καλά. Στο Λαμία - Παναθηναϊκός απέβαλε τον Αράο χωρίς λόγο και γι’ αυτό ζήτησε συγγνώμη μετά, ενώ και ο Ολυμπιακός είχε πολλά παράπονα απ’ αυτόν στο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε να σφυρίξει την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ήταν στο VAR στον εκτός έδρας αγώνα των «πράσινων» με τον ΟΦΗ, όπου το «τριφύλλι» φωνάζει πως αδικήθηκε. Στον κρίσιμο αγώνα μεταξύ της Κηφισιάς και του Παναιτωλικού ορίστηκε στο VAR ο Ολλανδός Λίντχουντ Αλαρντ.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Ματίας Αλμέιδα προσανατολίζεται στο να επαναφέρει τον Πόνσε αντί του τραυματία Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης της Ενωσης, με τον Γκατσίνοβιτς να διατηρεί κατά τα φαινόμενα έναν ρόλο πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή όπως συνέβη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Αρη, πιθανότατα ως βασικοί, αναμένεται να πάρουν οι Πήλιος και Φερνάντες. Μία μέρα πριν από το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης η ΑΕΚ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της με διάφορα χάπενινγκ που θα λάβουν χώρα περιμετρικά του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πέρασε» η συμφωνία ΑΕΚ - Αρη, ορίστηκε ο Μανούχος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας