Αθήνα, 16°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
16°C
22.2° 15.8°
2 BF
94%
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
22.8° 20.5°
2 BF
58%
Πάτρα
Αραιές νεφώσεις
20°C
21.0° 20.5°
3 BF
67%
Ιωάννινα
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
18.9° 18.9°
2 BF
63%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
21°C
20.9° 20.9°
3 BF
60%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.5° 21.5°
2 BF
59%
Κοζάνη
Αραιές νεφώσεις
18°C
18.4° 18.4°
0 BF
63%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.4° 21.4°
2 BF
62%
Ηράκλειο
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
21.1° 20.8°
5 BF
73%
Μυτιλήνη
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
16.6° 16.5°
2 BF
68%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
20.4° 20.4°
4 BF
49%
Σκόπελος
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
17.7° 17.7°
3 BF
77%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
19.9° 19.9°
3 BF
77%
Λάρισα
Σποραδικές νεφώσεις
23°C
22.9° 22.9°
1 BF
49%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
24°C
23.8° 21.2°
2 BF
47%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
19.8° 19.3°
4 BF
81%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
24°C
23.8° 23.8°
0 BF
35%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
21.3° 21.3°
2 BF
43%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
22.1° 22.1°
2 BF
63%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
20.7° 20.7°
1 BF
56%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Ο Αλαν Πουλίδο θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα

Τέλος στα σίριαλ!

Φορτώνει την επίθεσή του ο Ολυμπιακός, ενώ ευχάριστα είναι και τα νέα από την Πορτογαλία καθώς αργά χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του Μάρκο Σίλβα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ολα τα σίριαλ τελείωσαν σχεδόν ταυτόχρονα για τον Ολυμπιακό. Πρώτα αυτό του Αλαν Πουλίδο (φωτ.), ο οποίος θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς και το θέμα του προπονητή, αφού ο Μάρκο Σίλβα είναι πλέον ελεύθερος, όπως και ο Μεξικανός επιθετικός, κάτι που σημαίνει ότι σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να μπει επιτέλους στο αεροπλάνο και να δώσει το «παρών» στου Ρέντη αναλαμβάνοντας επίσημα την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Η διακοπή της συνεργασίας του 38χρονου προπονητή με τη Σπόρτινγκ δημοσιοποιήθηκε με κάθε επισημότητα από την πορτογαλική ομάδα που έκανε γνωστό ότι βρέθηκε η χρυσή τομή για το διαζύγιο που τόσο πολύ περίμεναν στον Πειραιά.

Ο Σίλβα διεκδικούσε από την πρώην ομάδα του το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τα τρία χρόνια που είχε ακόμη συμβόλαιο, η Σπόρτινγκ είχε ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση από τις 500.000 ευρώ και τελικά οι δύο πλευρές βρέθηκαν στα… μισά της διαδρομής, αφού ο προπονητής θα εισπράξει γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ και θα έρθει στον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του και έξω από τη χώρα του, συνεχίζοντας την παράδοση των Πορτογάλων στο λιμάνι, αφού θα είναι ο τρίτος μετά τους Ζαρντίμ και Περέιρα.

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός πρόσθεσε και άλλον ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική στην επίθεσή του και μετά τους Μπενίτες, Χάρα αλλά και τους Ντομίνγκες - Μαρτίνες με την ερυθρόλευκη φανέλα θα αγωνιστεί του χρόνου και ο Αλαν Πουλίδο. Μοιάζει… απίστευτο, όμως είναι αληθινό, καθώς ένα χρόνο μετά ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Μεξικανού σέντερ φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τίγκρες και θα τεθεί στη διάθεση του νέου προπονητή της ομάδας.

Ο Πουλίδο είναι περιφερειακός επιθετικός, κάτι που σημαίνει ότι παραμένει στο πλάνο η πρόθεση για την απόκτηση ενός κλασικού στράικερ ενώ για τις άλλες θέσεις της ενδεκάδας ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει τους Νενέ, Μιραλάς και Ντιοπ, με τον Ρομπέρτο να μας δείχνει μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ότι μπήκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δώσει το «παρών» στη σημερινή πρώτη. Ο Νενέ μάλιστα ανακοίνωσε κι αυτός την απόφασή του σε τηλεοπτική εκπομπή της Βραζιλίας και έκανε γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Μέχρι πρότινος ο 34χρονος παίκτης, που μπορεί να καλύψει τις θέσεις στα άκρα αλλά και τον άξονα και από τον Ολυμπιακό επιλέχθηκε για τις καλές επιδόσεις του και από τις στημένες φάσεις, είχε ενδοιασμούς για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την οικονομική κρίση, όμως φαίνεται ότι τους ξεπέρασε και μάλιστα έκανε γνωστή την απόφασή του πριν από την έκδοση των αποτελεσμάτων του χθεσινού δημοψηφίσματος.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος στα σίριαλ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας