Τέλος μπαίνει στο σίραλ με τον Μάρκο Σίλβα για τον Ολυμπιακό, καθώς, ο Πορτογάλος προπονητής έλυσε τη συνεργσία του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήν την Τρίτη.
Σημειωτέον ότι ο 37χρονος τεχνικός έχει συμφωνήσει εδώ και εβδομάδες με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, περίμενε να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με την ομάδα της Λισαβόνας.
Ενημερώνοντας την Κυριακή τους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων ανακοίνωσε ότι έρχεται στην Ελλάδα την Τρίτη.
Μπαίνουν μπροστά Νενέ και... πωλήσεις
Την ίδια ώρα, στο μεταγραφικό τοπίο, η ομάδα του Πειραιά φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Βραζιλιάνο άσο Νενέ, ωστόσο, οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ελληνική οικονομία.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τον αγόρασε πριν από μερικές ημέρες.
Ο λόγος είναι πως η Φενέρμπαχτσε δείχνει ιδιαίτερα «ζεστή» για τον παίκτη και δεν αποκλείεται να καταθέσει αρκετά υψηλή προσφορά για να τον αποκτήσει.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας