Αθήνα, 19°C
Αθήνα
Αραιές νεφώσεις
19°C
19.8° 18.0°
2 BF
70%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.3° 16.6°
2 BF
83%
Πάτρα
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18°C
19.0° 18.2°
3 BF
77%
Ιωάννινα
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.9° 14.9°
2 BF
77%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
15.9° 15.9°
2 BF
77%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.2° 18.2°
2 BF
71%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
11.4° 11.4°
1 BF
87%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.8° 17.8°
1 BF
80%
Ηράκλειο
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.3° 17.8°
5 BF
82%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
18.3° 17.9°
1 BF
62%
Ερμούπολη
Αραιές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
3 BF
63%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
19°C
18.7° 18.7°
2 BF
72%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
18.9° 18.9°
3 BF
77%
Λάρισα
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.9° 14.9°
0 BF
100%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
19°C
20.1° 18.8°
1 BF
62%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
18.2° 17.8°
4 BF
83%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.8° 18.8°
2 BF
63%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.3° 17.3°
2 BF
68%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
2 BF
80%
Καστοριά
Αραιές νεφώσεις
12°C
12.4° 12.4°
1 BF
90%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Το σημαντικότερο είναι να ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτοκριτικής... | ΙΝΤΙΜΕ

Η περιπέτεια που ωριμάζει τον Άρη

Το παράδειγμα του Άρη και η ταλαιπωρία που βιώνει από πέρυσι περιφερόμενος στα γήπεδα της Μακεδονίας και της Θράκης για να αντιμετωπίσει ημιεπαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες, αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν αρκεί μόνο η δυναμική ενός συλλόγου για να βρίσκεται εκεί που του αρμόζει.

Χρειάζεται και πολλά άλλα πράγματα και κυρίως σωστή νοοτροπία και ενότητα μέσα στους κόλπους της ευρύτερης οικογένειας, κάτι που στους κίτρινους λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Γι’ αυτό, άλλωστε, έφθασαν εδώ που έφθασε.

Τις τελευταίες μέρες όλοι όσοι ασχολούνται με τον ιστορικό σύλλογο περιμένουν τις εξελίξεις με την σύνθεση των επαγγελματικών κατηγοριών τη νέα περίοδο. Να δηλώσουν και τυπικά κώλυμα Νίκη Βόλου και ΟΦΗ και να προχωρήσουν μετά στις ενέργειες για άνοδο στη Football League, με ή χωρίς μπαράζ.

Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργα τώρα, ωστόσο, η ουσία είναι ότι για τον Άρη το σημαντικότερο δεν είναι σε ποια κατηγορία θα παίζει του χρόνου.

Το σημαντικότερο είναι να ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτοκριτικής για το τι έφταιξε και έφθασε στο σημείο να αντιμετωπίζει κωμοπόλεις 3.000 και 5.000 κατοίκων και να αλλάξει τη νοοτροπία του.

Αυτό είναι και το μόνο κέρδος από την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνει ο Άρης και ο πολυπληθής κόσμος του. Είναι βέβαιο ότι ακόμη και αυτοί οι κύριοι Καλαϊτζίδης και Γαλανός που μάλωναν σαν τα κοκόρια διχάζοντας την οικογένεια του Άρη στις αρχές της περιόδου, με αποτέλεσμα να χαθεί  πολύτιμο έδαφος βαθμολογικά, θα είχαν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά αν άρχισε τώρα η σεζόν.

Ας φροντίσουν όλοι, λοιπόν, να συμπεριφερθούν όπως αρμόζει σε παράγοντες που διοικούν μία ομάδα όπως ο Άρης και να είναι σίγουροι ότι τότε όλα θα μοιάζουν πολύ εύκολα μέχρι την επιστροφή της ομάδας, στη φυσική της θέση, στη Σούπερ Λίγκα.  

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η περιπέτεια που ωριμάζει τον Άρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας