Στα ύψη πέταξε ξανά ο κορυφαίος άλτης του επί κοντώ στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, Σουηδός Αρμάντ Ντουπλάντις.
Αφού εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο Ντουπλάντις επιχείρησε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, βάζοντας τον πήχη στα 6,25 μέτρα.
Τελικά, ο Σουηδός κατάφερε, στην τρίτη του προσπάθεια, να κάνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ, καταρρίπτοντας το προηγούμενο που κατείχε ο ίδιος από τον περασμένο Απρίλιο (6,24μ.).
Παράλληλα, ο Ντουπλάντις συνέτριψε και το Ολυμπιακό ρεκόρ του Τιάγκο Μπράζ (Βραζιλία) με 6,03 από το 2016 στο Ρίο.
Στο ίδιο αγώνισμα, ο Εμανουήλ Καραλής κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 5,90 μέτρα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας