Να ζήσει το όνειρό του στο NBA ετοιμάζεται ο εξαιρετικά ταλαντούχος Αλεξέι Ποκουσέβσκι που ανακοινώθηκε από τους Θάντερ έχοντας επιλεγεί στο Νο17 του ΝΒΑ Draft 2020. Ο Σέρβος φόργουορντ αναχώρησε από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ προκειμένου να λάβει μέρος στην έναρξη της προετοιμασίας της νέας του ομάδας που ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου.
Την είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος του νεαρού φόργουορντ, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, ανεβάζοντας στο twitter μία φωτογραφία του Ποκουσέβσκι από το αεροδρόμιο και γράφοντας: «Ας ξεκινήσουμε».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας